Kada je u pitanju ljepilo, posebno kada se radi o visokokvalitetnim spajanjima, Kleiberit PUR 501 je izbor koji se ističe.

  1. Svestranost:

Jedna od glavnih prednosti Kleiberit PUR 501 ljepila je njegova izuzetna svestranost. Koristi se za lijepljenje teško vezivih materijala, kao što su kamen i plastika, u proizvodnji vrata i prozora, za lijepljenje ploča i sendvič panela. Posebno prikladno je i za za ljepljenje drvenih gazišta na betonskim stepenicama, i za brtveljnje primjerice na brodskoj tikovini ili drvenim elementima.

2. Jednostavna primjena

Još jedna prednost Kleiberit PUR 501 ljepila je njegova jednostavna primjena. Posebno prikladna su pakiranja ovog ljepila, okje dolazi u tekućem obliku. Ljepilo možete nabaviti u plastičnim bocama od 0,5kg, s praktičnim nastavkom za nanošenje, kanister od 6kg, kanta od 32kg, i najveće pakiranje bačve od 220kg.

3. Visoka čvrstoća spoja i otpornost na vlagu

Kada se radi o kvalitetu spoja, Kleiberit PUR 501 se izdvaja.Defnirano je klasom D4 što ga čini idealnim za unutarnja područja s čestim dugotrajnim izlaganjem tekućoj ili kondenziranoj vodi. Savršena je opcija i za vanjska područja ikoja su izložena vremenskim prilikama.

4. Brzo sušenje

Nakon nanošenja, ljepilo se brzo stvrdnjava, omogućavajući vam da nastavite s radom u kratkom vremenskom roku. Otvoreno vrijeme  je 20-25 min. Ovo je posebno korisno u industriji gdje je potrebna visoka produktivnost i brza obrada materijala.Važno je napomenuti kako ovo ljepilo posjediuje certifikat za korištenje u brodogradnji.  

ZATRAŽI PONUDU