KLEIBERIT 535.0 SupraFoam je 2K PUR pjena za montažu okvira vrata, prozora ili ploča iz dvocilindričnog uloška.

Montažna pjena, koja je isprobana i testirana milijun puta, stvrdnjava se neovisno o vlazi i ne stvara zanošenje. Ostala dobra svojstva su ogromna ljepljiva čvrstoća i dobra zvučna i toplinska izolacija. Pjena se stvrdnjava nakon samo nekoliko minuta.

Montaža okvira vrata s dvokomponentnom montažnom pjenom KLEIBERIT 535.0 SupraFoam

 

 

 

Preuzmi brošuru:

Parket daje svakom stanu ljepotu i eleganciju, ali samo ako je dobro postavljen. Kako bi parket održao svoju vrijednost, KLEIBERIT nudi savjete i niz proizvoda posebno prilagođenih zahtjevima polaganja parketa.

Za kvalitetno postavljanje, osim kvalitetno proizvedenog i skladištenog parketa i kvalitetne suhe podloge potrebno je ljepilo KLEIBERIT 583.6 jedno komponentna STP (MS) ljepilo NOVE GENERACIJE i primer jedno komponentni KLEIBERIT 555.3 u nanosu od 0,1 kg/m2, ukoliko postoji potreba.

PREDNOSTI ovog ljepila u odnosu na dvo komponentne sisteme:

  • Nema emisije štetnih tvari – zdravstveno 100% sigurno i eco friendly
  • Trajna elastičnost
  • Manja potrošnja
  • Nema otpada kao kod dvo komponentnih sistema
  • Adhezija na sve vrste materijala (čak i na staklo i keramiku)
  • Vrlo lako se čisti sa lakiranog ili uljenog parketa
  • Bolja zvučna izolacija
  • Potrošnja 800-900 gr/m2 ( kod PUR-a cca 1200 gr i više po m2)

NEDOSTACI

  • NEMA IH

 

Preuzmi brošure:

                     

KLEIBERIT 536.0 StairMaster je ljepilo za ekspanziju otporno na pritisak 2K PUR u dvostrukom cilindru. Montaža stepenica, pragova vrata i prozorskih dasaka njegova je specijalnost. Ne može biti lakše, sigurnije ili brže!

                                                   

 

Preuzmi brošure:

           

 

Montažne pjene KLEIBERIT 1K – svestrani dodaci za punjenje, izolaciju i montažu.

Što se tiče učinkovite zvučne izolacije i uštede vremena za montažu prozora, kao i ispunjavanje šupljina: KLEIBERIT montažne pjene uvijek su uvjerljive – brze, učinkovite, funkcionalne.

PUR se pjeni

 

 

 

 

 

 

Preuzmi brošure:

               

Moderno lijepljenje rubova u ručnoj i individualnoj konstrukciji namještaja postavlja visoke zahtjeve na korištena ljepila. Nulti zglob je mjerilo. 

KLEIBERIT je razvio pionirska rješenja u uskoj suradnji s renomiranim proizvođačima strojeva. Koriste se različiti ljepljivi sustavi, ovisno o profilu zahtjeva. 

Izbor ljepila temelji se na korištenim materijalima, budućem okruženju komada namještaja i tehničkim parametrima u proizvodnji. Ovisno o primjeni koriste se ljepila EVA, PO ili PUR.

LJEPILA:

Preuzmi brošure:

                     

                           

                     

 

Pri lameliranju ravnim folijama, furnirima ili papirima na sustavima toplinskog i hladnog lameliranja, KLEIBERIT se oslanja na upotrebu reaktivnih PUR ljepila. 

Ova posebna ljepila karakterizira dugo otvoreno vrijeme, velika početna čvrstoća i ogromna konačna čvrstoća.

Uz izvrsna svojstva nanošenja, odlučujuća je čvrstoća lijepljenja širokog raspona nosača i ukrasnih materijala te sjajan izgled vrlo tankih filmova.

U području površinskog lameliranja, KLEIBERIT nudi isprobana rješenja za vještu kombinaciju površinskog i rubnog lijepljenja.

LJEPILA:

Preuzmi brošure:

                  

 

Zidni i dilatacijski spojevi moraju biti trajno i sigurno zabrtvljeni kako bi se dugoročno spriječile štete od vode i mraza. Pogotovo je to važno kod vrata i prozora, kutijama roleta i prijelazima poda / zida. 

KLEIBERIT nudi znanje i savjete, kao i savršeno prilagođenu paletu proizvoda.

 

BRTVILA:

 

Preuzmi brošure:

                 

   

Ručno izrađeni dizajn interijera oslanja se na individualnu kvalitetu i kreativne ideje.

Stoga prava ljepila ne smiju nedostajati u bilo kojoj stolarskoj radionici. Bilo da se radi o lijepljenju okvira, površina, tipla ili konstrukcija itd. KLEIBERIT nudi široku paletu proizvoda za sve potrebe lijepljenja.

 

LJEPILA:

Preuzmi brošure:

                       

 

Već desetljećima ovdje se koristi PVAC ljepilo KLEIBERIT 303 / D3, koje ovisno o primjeni, sa ili bez učvršćivača, ispunjava stresnu skupinu D3 ili D4 prema DIN EN 204. 

Još jedan klasik je jedno komponentno PUR ljepilo KLEIBERIT 501, jedno komponentno poliuretansko ljepilo. Opremljeno ispitnim certifikatom za brodogradnju (IMO FTPC dio 5 i 2, modul B).

 

LJEPILA:

Preuzmi brošure: