Brza i jednostavna montaža bez bušenja

S Kleiberit Stair Master 536.0 ljepilom postignite profesionalne rezultate bez muke. Ovo dvokomponentno ekspandirajuće ljepilo dizajnirano je posebno za montažu stepenica, pragova vrata i prozorskih dasaka od drva, metala ili kamena. Zaboravite na bušenje i rupe – Kleiberit Stari Master 536.o ljepilo omogućava čistu i urednu ugradnju bez vidljivih nedostataka.

Smanjite buku i povećajte čvrstoću

Kleiberit 536.0 ljepilo ne samo da čini montažu lakom, već i smanjuje buku stepeništa. Ovo ekspandirajuće ljepilo pruža dugotrajnu čvrstoću i otpornost na pritisak, poništava buku i čini vaše stepenice, pragove vrata i prozorske daske izdržljivima i sigurnima dugi niz godina.

Opterećenje nakon samo 20 minuta

Vaše vrijeme je dragocjeno, stoga smo osigurali da uz Kleiberit Stair Master 536.0 završite s poslom u rekordnom roku. Nakon samo 20 minuta, konstrukcija stepeništa spremna je za radno opterećenje, čime se štedi vrijeme i omogućava vam da se brzo nastavite s ostalim projektima.

Zašto odabrati Kleiberit Stair Master 536.0?

Profesionalni rezultati: Postignite visokokvalitetnu montažu bez vidljivih rupa ili spojeva.

Smanjite buku: Stvorite tiši i ugodniji prostor koristeći naše ekspandirajuće ljepilo.

Brza i jednostavna montaža: Uštedite vrijeme s brzom pripremom za opterećenje nakon samo 20 minuta.

Neka Kleiberit Stair Master 536.0 bude vaš prvi izbor za besprijekornu montažu. Naručite ga danas i doživite razliku u kvaliteti!

Imate pitanja? Kontaktirajte nas!