Uradi sam božićni poklon

U ovoj čarobnoj sezoni darivanja, želimo vam predstaviti nešto posebno – Božićne poklone koji su više od običnih predmeta zamotanih u šareni papir. Oni su mali znakovi pažnje, ljubavi i razumijevanja koji čine darivanje toliko posebnim. Danas vam donosimo genijalnu ideju za poklon kojeg možete lako napraviti sami uz minimalan trud.

Pinterest/ hometalk.com

Što će vam trebati?

Zaputite se u vaš omiljeni dućan kuhinjskog posuđa ili ukrasa za dom i potražite keramičku zdjelicu i duboki tanjur. Nemojte se bojati kombinirati različite uzorke i boje – zapamtite, spontanost je ključ kreativnosti! Osim ovih artikala, koji će nam poslužiti da napravimo jedinstvenu ukrasnu zdjelicu, važno je pronaći kvalitetno ljepilo koje će osigurati čvrsto povezivanje. Za to vam preporučujemo Kleiberit 601.1 super brzo ljepilo.

Osim keramike, ovim ljepilom možete lijepiti pluto, plastiku, stiropor, metal, i drvo,  tako da su mogućnosti neoograničene.

Kako napraviti ukrasnu zdjelicu?

Prije nego počnete, očistite zdjelicu i tanjur od prašine, i odstranite deklaracije ukoliko ih ima. Okrenite zdjelicu naopako i nanesite ljepilo na obod postolja zdjelice. Stavite tanjur na zdjelicu i nježno pritisnite. S Kleiberit 601.1 ljepilom, materijali se vežu vakuumski , a vaša ukrasna zdjelica bit će spremna za čaroliju kroz 20tak sekundi. Ostavite je da se suši na sobnoj temperaturi najmanje 24 sata kako bi ljepilo odradilo do betonski čvrstog spoja.

Priprema poklona

Ova zdjelica postaje posebna kad je ispunjena sitnicama koje će razveseliti osobu kojoj je namijenjena. Bilo da su to mali znaci pažnje, nakit, voće, čokolada ili omiljena biljka, u kombinaciji s ovom ručno rađenom zdjelicom i male sitnice postaju bitnice. Zamotajte sve u prozirnu ukrasnu foliju i ukrasite osušenim ploškama naranče, štapićima cimeta ili drugim božićnim ukrasima.

Uživajte u nadolazećem blagdanskom periodu!