Kada je riječ o završnoj obradi parketa, OSMO proizvodi su jedan od najcjenjenijih izbora među stručnjacima i ljubiteljima drvenih podova. OSMO se ističe svojim visokokvalitetnim proizvodima koji pružaju vrhunsku zaštitu i istovremeno održavaju prirodni sjaj drva.

OSMO Hardwax-Oil: OSMO Hardwax-Oil je njihov zaštitni proizvod koji kombinira ulje i vosak u jednom proizvodu. Ovaj proizvod prodire duboko u drvo, hraneći ga i jačajući strukturu, istovremeno pružajući iznimnu zaštitu od vlage, prljavštine i oštećenja. Hardwax-Oil također održava prirodni izgled drva, naglašavajući njegovu teksturu i boju.

osmo završna obrada

OSMO Polyx-Oil: Polyx-Oil je još jedan popularan proizvod iz OSMO asortimana. Ovaj visokokvalitetni premaz nudi izdržljivu zaštitu i otpornost na habanje. Polyx-Oil je dostupan u različitim završnim efektima, poput mat ili svilenkasto-mat izgleda, pružajući mogućnost personalizacije prema vašim željama. Ovaj premaz također omogućuje laku obnovu površine u slučaju oštećenja ili istrošenosti.

OSMO Wood Wax Finish: Wood Wax Finish je idealan za one koji traže tradicionalni izgled voska. Ovaj proizvod pruža izvrsnu zaštitu od vlage i prljavštine, istovremeno naglašavajući prirodnu ljepotu drva. Wood Wax Finish je dostupan u raznim bojama, dajući vam mogućnost da prilagodite izgled poda prema vašem stilu i dizajnu interijera.

osmo završna obrada

OSMO proizvodi su ne samo visokokvalitetni, već su i ekološki prihvatljivi. Napravljeni su od prirodnih sastojaka, bez upotrebe štetnih kemikalija ili otapala, što ih čini sigurnim za uporabu u unutarnjim prostorima. Kada se odlučite za OSMO proizvode za završnu obradu parketa, možete biti sigurni da ćete dobiti izvanrednu zaštitu i trajnost, istovremeno zadržavajući prirodnu ljepotu i toplinu svog poda.

Uskoro u našoj ponudi!